Meteen naar de content

GRATIS VERZENDING - BETAAL VEILIG MET

Klarna

  Verzending & Levering

  Gratis Verzending

  Uw bestelling bij Yuvida wordt altijd GRATIS thuisbezorgd. Wij hanteren geen minimum bestelbedrag. Na het plaatsen van de bestelling is het mogelijk om de bestelling te volgen via de "Track je bestelling" pagina. 

  Levertijd

  Momenteel heeft Yuvida verschillende opslagplaatsen verspreid over heel de wereld. Om onze artikelen in Nederland en België voor een goede prijs aan te kunnen bieden versturen wij daarom ook vanuit deze opslagplaatsen.

  Vanwege deze reden zullen er geen onnodige transport-, opslag- en verpakkingskosten hoeven plaats te vinden wat ervoor zorgt dat we ook het milieu niet overbodig hoeven te belasten.

  Omdat we vanuit onze buitenlandse opslagplaatsen sturen en er zeer veel vraag is naar de producten zal de levertijd iets langer zijn. De levertijd bedraagt gemiddeld 7-14 dagen voor Nederland en België.

  Defect product?

  Wat vervelend! Helaas kan het voorkomen dat je product beschadigd raakt tijdens het transport. Hiervoor leveren wij de eerste keer altijd kosteloos een nieuwe pakketje en kunnen we helaas geen terugbetaling uitvoeren. Neem altijd contact op met ons via info@yuvida.nl mocht er wat mis zijn met de bestelling.

  Verloren pakket / teruggestuurde pakket?
  In het geval dat een pakket verloren is gegaan of niet is afgeleverd als gevolg van een logistieke reden, zullen wij altijd een nieuw pakket verzenden voordat wij overgaan tot ons terugbetalings- en retourbeleid. 

  Gratis Verzending

  Altijd uw bestelling in huis zonder extra kosten

  Koop nu, Betaal later

  Betaal later met Klarna

  Klanttevredenheidsgarantie

  Niet goed, geld terug